În 2013, Daniela Gyorfi a pierdut-o pe mama sa, Anica. Aceasta a murit la Spitalul Clinic de Urgență. femeia suferea de cancer la plămâni, care produsese metastaze și la ficat. Mama Danielei Gyorfi suferea, de mai bine de 30 de ani, de o paralizie a picioarelor.

Acum, artista a scos o melodie care îi este dedicată mamei sale.

Melodia se numește „mama”, iar în videoclip apare și fetița Danielei Gyorfi, Maria.

”Nu înţeleg ce e cu mine/, Mamă, mă întorc doar la tine/Mă rănesc oamenii răi/ Găsesc alinare doar la ai mei/”, sunt câteva dintre versurile piesei „Mama”.

”Mă gândeam la mama, pentru că sunt momente când nu mai pot de dorul ei și o cântam în mașină, o fredonam mai mult. Piesa era compusă încă de acum patru ani, dar nu mers niciodată în studio să o înregistrez, o țineam mai mult pentru mine… Eram cu Maria, cu fiica mea și a lui George, iar când a auzit-o, a început să plângă… Atunci mi-am dat seama că trebuie neapărat să o scot pe piață, că este o melodie în care, într-un fel sau altul, ne regăsim cu toții. Este compusă cu suflet, este ceea ce simt eu față de mama mea. Iar Mariei îi place și mi-a spus că simte și ea emoția versurilor, că mama e chiar așa cum cânt eu”, a declarat Daniela Gyorfi pentru wowbiz.ro.

Vedeta a mărturisit că se gândește tot timpul la cea care i-a dat viață.

”Mama este tot timpul cu mine, în gândul meu. Melodiile triste pe care le cânt mă fac de fiecare dată să mă gândesc la ea”, a mai spus artista, pentru sursa citată.

Citeşte şi:

Daniela Gyorfi a vrut să se retragă din muzică! Motivul: „N-am nici voce ca Mariah Carey, nici fizic de Miss Univers”

Daniela Györfi vrea să cânte și la 80 de ani! Modelul ei e regina folclorului, Irina Loghin

De ce nu e căsătorită Daniela Gyorfi cu George Tal. Artista a dat cărțile pe față

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor