MENIU CAUTĂ

Daniela Gyorfi, în costum de baie. Ce bine se ține la 49 de ani | FOTO

Distribuie

Cântăreața Daniela Gyorfi se ține foarte bine. La 49 de ani arată extraordinar în costum de baie.

Daniela Gyorfi s-a relaxat zilele acestea la mare. Artista a profitat de timpul liber pentru a merge la plajă și a se bucura din plin de soare și de mare.

Binecunoscuta cântăreața a atras imediat atenția cu look-ul său. vedeta a ales să poarte un costum de baie dintr-o bucată, de culoare neagră, accesorizat în partea de sus.

La 49 de ani, Daniela Gyorfi este într-o formă fizică de zile mari. Are o siluetă de invidiat și un trup tonifiat, cu forme foarte bine conturate.

De altfel, imaginile cu Daniela Gyorfi în costum de baie au adunat like după like de la internauți, aceștia complimentând-o pe artistă pentru felul în care arată și se menține în formă.

„La 49 de ani… arăți bine…”, i-au spus un admirator din mediul online.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai senzuale prezențe de pe scena muzicală din România. În viața personală, Daniela Gyorfi formează un cuplu foarte unit împreună cu impresarul George Tal. Cei doi au împreună o fetiță adorabilă, pe nume Maria.


Citește și: VIDEO/Radiografia unei generației: bătrânii, față în față cu o tabără gratuită. ”Am venit direct de la spital să prind un loc în Grecia!”


 

Citește mai multe despre ani, costum de baie, plaja și varsta pe Libertatea.

Comentarii