MENIU CAUTĂ

Daniela Gyorfi, în costum de baie. Cum se prezintă la 49 de ani

Distribuie

Daniela Gyorfi s-a pozat pe litoral. Artista trece cu brio proba costumului de baie.

Daniela Gyorfi are 49 de ani, dar este într-o formă fizică foarte bună. Artista are o siluetă impecabilă, pe care și-a afișat-o la plajă, în stațiunea Venus.

Cântăreața și-a etalat formele într-un costum de baie întreg, de culoare neagră, care i-a scos în evidență decolteul, dar și silueta armonioasă.

Artista explica recent că acordă atenție îngrijirii și felului în care arată.

”Pielea mea a cam îmbătrânit de la solar, de la vârstă…. Am 49 de ani nu mi-am ascuns niciodată vârsta…

Avem, ca artişti, o meserie care îşi spune cuvântul. Dar, pot să arăt bine, să mă simt bine, dacă ai 50 nu poţi să arăţi ca la 20, dar trebuie să ai grijă de tine, de cum arăţi„, mărturisea vedeta într-un interviu televizat.

Daniela Gyorfi s-a născut pe 12 octombrie 1968 la București, a urmat cursurile liceului George Enescu și apoi Școala Populară de Artă. În 1991 a avut loc prima sa apariție din cariera muzicală. A participat la festivalul de la Mamaia unde a obținut premiul II la secțiunea ”Interpretare”. Daniela Gyorfi formează un cuplu de foarte mulți ani cu impresarul George Tal. Daniela Gyorfi este mama unei fetițe, Maria. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi  a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 7 – 13 iulie 2018. Lună Nouă în Rac. Venus va intra în zodia Fecioarei


 

Citește mai multe despre costum de baie, litoral, mare și plaja pe Libertatea.

Comentarii