MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 17:49

David Hasselhoff se însoară pentru a treia oară. Soția lui este cu 28 de ani mai tânără

Distribuie

David Hasselhoff se însoară pentru a treia oară. Starul din Baywatch, în vârstă de 65 de ani, o va lua de soție pe Hayley Roberts, de 37 de ani, în cadrul unei ceremonii restrânse, care va avea loc în Italia, peste două săptămâni, scrie presa britanică, citată de Agerpres.

În timpul unui interviu acordat pe covorul roşu, Hasselhoff a dezvăluit că, după o logodnă de doi ani, el şi iubita sa îşi vor uni destinele, pe 31 iulie, în cadrul unei ceremonii intime, la care vor participa doar familia şi apropiaţii, în Puglia, sudul Italiei.

„Ziua mea de naştere este marţi, apoi dăm o fugă în Marea Britanie şi în câteva locuri şi, ulterior, ne căsătorim, dar va fi o nuntă foarte mică, cu familia ei din Ţara Galilor, la Puglia, în sudul Italiei”, a povestit actorul.

David Hasselhoff a mărturisit și că vor petrece luna de miere în Maldive.

Cei doi s-au cunoscut în 2011, după o întâlnire într-un hotel din Marea Britanie, unde actorul era cazat în timp ce făcea partea din juriul emisiunii „Britain’s Got Talent”.

Actorul din Baywatch a mai fost căsătorit cu Catherine Hickland, în perioada 1984 – 1989, şi apoi cu Pamela Bach (1989- 2006).


Citește și: Audierile la DNA, absențe motivate. Cât a chiulit Dragnea de la serviciul public și cum a transformat Parlamentul în Partid

Citește mai multe despre David Hasselhoff, Hayley Roberts, casatorie și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii