MENIU CAUTĂ

De ce își îmbracă Charlize Theron băiatul în haine de fată: ”Mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat!’”

Distribuie

Actrița Charlize Theron a șocat pe toată lumea atunci când a apărut în public alături de fiul ei îmbrăcat în rochii. Ea a explicat, însă, că a decis să facă acest lucru pentru că băiatul este de fapt fată și dacă asta simte copilul, ea îi respectă dorința.

Jackson, în vârstă de şapte ani, a fost înfiat de actriță în 2012. Atunci când acesta avea trei ani, i-a spus mamei sale să ”Eu nu sunt un băiat!”.

„Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată…”, a mărturisit actriţa, potrivit Daily Mail. ”Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat!’”, a povestit Theron.

Deși a adoptat o fată și un băiat, actrița spune că are acum ”Două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru”.

În interviul în care a vorbit despre cei doi copii ai săi, celebra actriță sud-americană spune că ”Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejaţi”.

Actrița câștigătoare a premiului Oscar pentru rolul din Monster este mama a doi copii, Jackson, pe care l-a adoptat în 2012 și August, adoptată în 2015, scrie Agerpres.


Citește și: După moartea de meningită a elevei de 18 ani de la „Lazăr”, toată clasa ei a fost trecută preventiv pe antibiotice


 

Citește mai multe despre charlize theron pe Libertatea.

Comentarii