Mergi direct la conținut »
De ce s-a despărțit Mara Bănică de Răzvan după o relație de cinci ani. “Singurul lucru pe care mi-l doream era…”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > De ce s-a despărțit Mara Bănică de Răzvan după o relație de cinci ani. “Singurul lucru pe care mi-l doream era…”

De ce s-a despărțit Mara Bănică de Răzvan după o relație de cinci ani. “Singurul lucru pe care mi-l doream era…”

De ce s-a despărțit Mara Bănică de Răzvan după o relație de cinci ani? Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă acum au decis să o ia pe drumuri separate. Jurnalista a mărturisit ce își dorea foarte mult.

Mara Bănică a publicat un mesaj neașteptat, zilele trecute, pe contul de Facebook. Jurnalista a transmis că ea și iubitul ei, Răzvan, s-au despărțit. Mesajul de adio este neașteptat de emoționant.

„Eu sunt foarte mândră de mine în momentul ăsta, singurul lucru pe care mi-l doream era o căsnicie reală pe care nu am avut-o, asta îmi lipsea. Ar fi fost mai complicat dacă eram căsătoriţi cu acte, îmi pare rău şi vreau să cred că şi lui îi pare rău. A fost o perioadă mai grea cu planuri eşuate. Eu îi sunt datoare lui, îi datorez transformarea mea ca om. El are o afacere la Urziceni şi mergea des acolo, el a fost cel care a pus mai mult frână… Iubirea înseamnă obişnuinţă la un anumit moment dat. Dacă un bărbat mă vrea, mă vrea tot cu copil şi nu trebuie să îl caut eu pe el, asta tot de la el o ştiu.” a declarat Mara Bănică la Xtra Night Show.

Citește și

ANALIZĂ: Trista realitate a Castelului Huniade din Timișoara. Cea mai veche clădire din oraș e de 12 ani în șantier

Close
Închide
  Close