MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ De dragul banilor, logodnicul a împins-o în brațele altuia! Daniela Gyorfi se mărită mâine

Distribuie

”Bomba verii!”, după cum a fost trâmbițat evenimentul ce va avea loc mâine, Daniela Gyorfi îl ia de bărbat pe un solist deja însurat, Nicu Paleru.
Nu este un scenariu de telenovelă ci o nouă și ingenioasă găselniță a organizatorilor de evenimente care încearcă să reînvie așa-zisele ”șușe” ce au tulburat ani la rând liniștea litoralului și care propun publicului acest nou bâlci muzical. ”Nunta anului”, așa cum a fost intitulată, va avea loc mâine seară, la Eforie Nord, iar Adrian Enache este naș de cununie, Maria Dragomiroiu și Petrică Mâțu Stoian -socrii mici, Miraberla Dauer și Constantin Encheanu -socrii mari, iar Mihai Trăistariu simplu invitat.

nuntaÎn dorința de a atrage turiștii, Daniela Gyorfi, al cărei logodnic, George Tal, promovează mândru nunta mamei fiicei sale, și ginerele Nicu Paleru promit să ciocnească o cupă de șampanie cu fiecare plătitor de bilet la ”nuntă”, la intrare.

10-gyorfi-tal_01

Citește mai multe despre constantin enceanu, Daniela Gyorfi, george tal, Nicu Paleru, Petrică Matu Stoian și sampanie pe Libertatea.

Comentarii