Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

De la nuntă, la înmormântare. Milionarul Cornel Tăbăcaru și-a măritat fata la New York, apoi și-a îngropat mama, în România

Una bună, una rea pentru milionarul Cornel Tăbăcaru. După fericirea de a-și vedea fata măritată, el a trebuit să treacă Oceanul și să se întoarcă acasă pentru a-și îngropa mama.

De Florian Gheorghe,

Cornel Tăbăcaru, afaceristul român stabilit în America a sărit în avion, cu destinația România, imediat după ce a asistat la cununia civilă a fiicei sale de 36 de ani, Catinca, fiindcă i s-a comunicat că starea de sănătate a mamei sale s-a depreciat considerabil. N-a mai prins-o însă în viață, așa că după imensa bucurie de a-și vedea fata căsătorită, a avut parte de tristețe și lacrimi când a ajuns la Buzău și a fost nevoit să se apuce de organizarea înmormântării.

Catinca Tăbăcaru s-a măritat la New York, orașul unde locuiește

Tăbăcaru a fost însoțit la Buzău chiar de proaspăta mireasă, care și-a dorit să-și vadă pentru ultima oară bunica și să-i dea vestea că s-a așezat la casa ei.

Catinca, 36 de ani, fata cea mare a antreprenorului cu afaceri și domiciliu pe trei continente, are o galerie de artă contemporană la New York (Catinca Tăbăcaru Gallery) și se ocupă, totodată, de Catinca Tăbăcaru Collective, o organizație non-profit care activează în multe zone defavorizate din Africa.

La bază, tânăra este avocat. A absolvit Facultatea de Științe Politice la Berkeley, California și Facultatea de Drept a Duke University (Carolina de Nord). S-a numărat printre avocații desemnați de ONU să judece genocidul din 1994 din Rwanda.

Mezina familiei Tăbăcaru, Ștefana, 30 de ani, locuiește la Londra. Fostă jurnalistă de modă, ea s-a lansat recent ca designer, cu prima colecție de costume de baie.

Close
Închide
  Close