Mergi direct la conținut »
Decizia luată de Zina Dumitrescu în legătură cu fiul ei. "Are și ea demnitatea ei de mamă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Decizia luată de Zina Dumitrescu în legătură cu fiul ei. „Are și ea demnitatea ei de mamă”

Zina Dumitrescu s-a resemnat în privința fiului ei, Cătălin Negreanu, care a uitat total de ea, la azil.

De Dana Aramă,

 
De șase ani de zile, Zina Dumitrescu, una dintre cele mai mari creatoare de modă din România, se află la azilul din Ghermănești. După ce a lăsat-o acolo, fiul vedetei, Cătălin Negreanu, nu a mai dat niciun semn, uitând definitiv de mama lui.

Directorul azilului din Ghermănești, Ion Cassian, a explicat, pentru click.ro, că Zina Dumitrescu s-a resemnat în privința băiatului ei, care este stabilit în Elveția.


„De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun. Are şi ea demnitatea ei de mamă. Acum ştiu că vrea să îi trimită Dana Opsitaru, fosta ei elevă, nişte hăinuţe de toamnă-iarnă, să îşi reînnoiască garderoba”, a dezvăluit Ion Cassian, directorul azilului unde se află Zina Dumitrescu.

Cunoscuta creatoare de modă Zina Dumitrescu, pe numele ei real Zenobia Bogoş, este una dintre figurile emblematice ale modei românești. Licenţiatã în Drept dar şi în Teatru, Zina a ales modellingul, pentru ca la doar 30 de ani sã ajungã director al Casei de Modã Venus. Numită și „mama Zina”, creatoarea de modă a lansat manechine care au devenit celebre precum Romanița Ivan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad, Maria Andrei, Dana Androne sau Jeanine.

Citește și: „Omuleții verzi” – Borcea, Copos, Badea și Nețoiu. După ce au renunțat la fotbal, foștii patroni s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei

 

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
HOROSCOP
Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți
Close
Închide
  Close