Mergi direct la conținut »
Decizie de ultim moment pentru nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Câte zile va sta cuplul în Ungaria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Decizie de ultim moment pentru nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Câte zile va sta cuplul în Ungaria

Decizie de ultim moment pentru nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Câte zile va sta cuplul în Ungaria

Înainte de marele eveniment din viața lor, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au luat o decizie importantă. S-a aflat și câte zile vor sta, de fapt, cei doi miri la Budapesta, acolo unde va avea loc nunta lor.

De Dana Aramă,

Duminică, 30 septembrie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea se căsătoresc religios în capitala Ungariei, nași fiindu-le Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și soția acestuia, cântăreața Irina Nicolae, fotă componentă a formației de fete ASIA.

Cu doar o zi înainte de ceremonei, s-a aflat și câte zile vor sta fostul model și mirele ei la Budapesta.

Potrivit wowbiz.ro, aceștia vor sta în Ungaria patru zile, nu o zi sau două cum se crezuse inițial.
„Va fi sigur un eveniment de vis și, de aceea, însurățeii au ales să stea în Ungaria nu o zi sau două, ci patru”, au dezvăluit surse din apropierea cuplului Borcea.

Pentru a evita prezența musafirilor nepoftiți la cel mai important eveniment din viața lor, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au stabilit să nu se facă declarații pe marginea locului unde va avea loc ceremonia religioasă.

În data de 12 septembrie, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. Cei doi urmează să devină din nou părinți, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.


Citește și: Cât costă meniul la nunta lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Petrecerea are loc la un restaurant de fițe pe care l-a închiriat cu 15.000 de euro


 

Close
Închide
  Close