Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea Maxer a născut astăzi o fetiță. Soțul ei a spus cum a decurs operația de cezariană. „Are problemă. Nu a fost atât de simplu”

Deea Maxer a născut astăzi o fetiță. Soțul ei a spus cum a decurs operația de cezariană. „Are problemă. Nu a fost atât de simplu”

Deea și Dinu Maxer au devenit astăzi părinții unei fetițe, căreia i-au pus numele Maisa. Artista a născut prin cezariană, iar operația nu a fost deloc simplă, după cum a declarat chiar proaspătul tătic.

De Livia Lixandru,

În noaptea de joi spre vineri, Deei Maxer i s-a rupt apa. Operația de cezariană a fost cu mici complicații, după cum a povestit Dinu Maxer, la Teo Show, potrivit Wowbiz.

„Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuați. Poți să faci pregătiri, viața face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: ‘Dinu, s-a rupt apa’. N-a fost atât de simplu. Operația s-a întâmplat la 6 dimineața. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, iar pentru un chirurg e o mare provocare.

A fost cu emoții! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălțimea nu o mai știu. M-au năpădit lacrimile. Totul e în regulă. Intervenția a fost serioasă. A durat cam o oră și jumătate totul. Două ore am stat lângă ea și am ținut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu. Nu știu să spun cu cine seamănă!”, a declarat Dinu Maxer la Kanal D. 

Close
Închide
  Close