Mergi direct la conținut »
Denisa de la Bambi, fără inelul de logodnă. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă s-a despărțit de iubit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Denisa de la Bambi, fără inelul de logodnă. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă s-a despărțit de iubit

Denisa de la Bambi, fără inelul de logodnă. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă s-a despărțit de iubit

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, s-a afișat fără inelul de logodnă la o emisiune de televiziune. Artista a fost luată la întrebări în legătură cu relația cu iubitul ei.

De Dana Aramă,

 

Cântăreața Denisa Tănase trăiește o poveste de iubire cu Mircea Brânzei, patronul unui salon de înfrumusețare. Cei doi formează un cuplu de la sfărțitul anului trecut.

Artista a fost prezență luni la emisiunea „Prietenii de la 11”, de la Antena 1, unde, însă, a venit fără inelul de logodnă. Vedeta a fost întrebată despre lipsa inelului. Cântăreața a explicat că lipsa inelului nu  înseamnă că s-a întâmplat ceva neplăcut în relația cu Mircea Brânzei.

„L-am uitat acasă. Nu şi-a luat inelul înapoi, dar am uitat să-l pun. Eu îl dau jos seară şi câteodată uit să-l pun dimineaţa”, a explicat Denisa Tănase.

Citește și: VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România

 

Close
Închide
  Close