MENIU CAUTĂ

Detaliul din imaginea cu Loredana Groza. Fanii vedetei i-au spus-o direct. „Ne-am săturat”

Distribuie

După ce au criticat-o că a exagerat cu intervențiile estetice, Loredana Groza a fost luată din nou în vizor, însă de data asta, prietenii virtuali i-au mărturisit că o apreciază mai mult. Internauții au observat un detaliu interesant în fotografia cu artista.

„Știi ce-mi place la tine? Că te-ai îngrășat! Pare ciudat, dar într-o lume de fake-uri, într-o lume plina de imagini false în care se promovează ceva ce nimeni nu vrea să fie, da!!!, Îmi place să vad oameni normali! Că de frigidere pline cu avocado și semințe ne-am săturat!”, i-a scris un fan Loredanei Groza.

 Cântăreața a primit critici dure din partea celor care o urmăresc, cu privire la transformarea spectaculoasă de care a avut parte în ultima perioadă. Mulți cred că aceasta a exagerat cu intervențiile estetice. Elegantă ca întotdeauna, Loredana Groza le-a transmis un mesaj celor care o critică. „Sincer, nu mă interesează şi îmi sunt indiferenţi. Cei care te urmăresc şi scriu mesaje negative înseamnă că au ceva pentru tine, că le pasă şi ăsta e un compliment indirect. E poate mai mult decât un simplu mesaj de la ei. Cel care îţi transmite un mesaj negativ, doar pentru faptul că şi-a vărsat oful, cumva te place mai mult decât vrea să recunoscă”, a declarat Loredana Groza recent.

Citește și

Mihai Neșu și-a regăsit talentul copilăriei! A revenit la o veche pasiune, care putea să-i fie meserie: „Încerc să mă relaxez și să fac ceva util și pentru ceilalți”

Citește mai multe despre Loredana Groza, artista, critici, Fani și ingrasat pe Libertatea.

Comentarii