MENIU CAUTĂ
19 Mai. 2014 15:25 , de Alina Serea

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE făcute de Carmen Şerban: „Şi eu am FUGIT de acasă şi m-a dus tata la IML să vadă dacă mai sunt VIRGINĂ”

Distribuie

Carmen Şerban a declarat că nu i se pare nimic ieşit din comun în faptul că fiica lui Adi Minune a plecat de acasă cu iubitul ei. Mai mult, cântăreaţa a povestit că şi ea a făcut la fel, singura diferenţă fiind că ea era majoră.

„Am fugit şi eu de acasă şi pe mine m-a dus tata la ginecolog să vadă dacă mai sunt virgină. Aveam câteva luni peste 18 ani. A constatat că nu mai sunt virgină, a fost o tragedie pentru că el vroia să mă mărit virgină. Ne-am certat, am plecat de acasă, am stat cu gazdă. După câteva luni ne-am împăcat”, a declarat Carmen Şerban la Acces Direct, de la Antena 1.

Fiica în vârstă de 16 ani a lui Adrian Minune a fost dusă la audieri în ziua de sâmbătă, unde, alături de Franco, a stat câteva ore bune, pentru a le da explicaţii poliţiştilor în legătură cu dispariţia ei de acasă. La interogatoriu au fost prezenţi şi părinţii lui Carmen care au luat-o acasă.

Comentarii