Mergi direct la conținut »
Dezvăluirile nevestei lui Răzvan Fodor. "Îl face să stea cu ochii pe tavan toată noaptea"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dezvăluirile nevestei lui Răzvan Fodor. "Îl face să stea cu ochii pe tavan toată noaptea"

Dezvăluirile nevestei lui Răzvan Fodor. „Îl face să stea cu ochii pe tavan toată noaptea”

Soția lui Răzvan Fodor, a făcut dezvăluiri despre acesta, explicând cum se comportă în rolul de tătic.

De Dana Aramă,

Răzvan Fodor, care este cunoscut și din postura de prezentator al emisiunii „Masterchef”, de la Pro TV, este căsătorit cu irina, care este reporter de televiziune.

Răzvan Fodor și Irina au împreună o fetiță simpatică foc, Diana, care a venit pe lume în luna martie a anului 2011.

Partenera de viață a lui Răzvan Fodor, irina, a acordat un interviu pentru mamapentrudoi.ro, în care a făcut destăinuiri despre ciuum este acesta în rolul de tătic.

„Răzvan este jumătatea distractivă și amuzantă a familiei, ca să spun așa. El o gâdilă, o ciupește, o face să rîdă până când îi dau lacrimile, îi face într-una declarații și îi cere declarații. Tot el se ocupă să îi gătească ce îi place, iar asta o face să îl iubească până la cer, pentru că Diana e foarte mâncăcioasă:)
 
 În restul timpului, și Răzvan se luptă cu aceleași gânduri ca și mine. Pentru că e un tată foarte grijuliu, îi e greu să îi dea libertate totală Dianei, și o petrecere în pijamale la fetița vecinilor îl face să stea cu ochii pe tavan toată noaptea. Cred că cel mai greu o să fie să îl conving, când o să fie Diana mare, să o lase la munte cu prietenii fără să îi injecteze, pe neștiute, un GPS în mână”, a explicat Irina.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Soția lui Răzvan Fodor a vorbit și despre provocările pe care le-a avut ea de când a devenit mămică, la numai 22 de ani:

„Să nu mai fiu prăpăstioasă, să nu mai văd în orice un pericol pentru cea mică, să o învăț să respecte reguli fără să îi tai aripile, să îi dau libertate de alegere (chiar dacă nu sunt tot timpul de acord cu alegerile) Dar… când credeam că am rezolvat o provocare, apare alta. Statutul de mamă te cam ține în priză, ce să zic.:)”.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Close
Închide
  Close