Mergi direct la conținut »
Diana Belbiță, în duel cu Ioana Filimon la „Ferma”. Cine va ajunge în semifinală
Entertainment Libertatea > Entertainment > Diana Belbiță, în duel cu Ioana Filimon la „Ferma”. Cine va ajunge în semifinală

Diana Belbiță, în duel cu Ioana Filimon la „Ferma”. Cine va ajunge în semifinală

Otniela l-a salvat pe Florin Pastramă de la duel și i-a asigurat locul în semifinală, însă drumul în fermă pentru una dintre fetele din grupul fermierilor se va opri chiar în această seară.

Ioana Filimon și Diana Belbiță se vor lupta în arena de duel pentru a-și asigura un loc în semifinală, alături de Zmărăndescu, Moroșanu, Marius Crăciun și cei doi bandiți, Florin Pastramă și Otniela.

După 16 săptămâni de show, mandatul Otnielei de fermier este cel mai tensionat. Zmără și Moro au intrat în razboi deschis cu Otniela, spunându-i: „Ești cel mai leneș fermier.” În această seară, de la 21:30, vom afla care vor fi cei șase concurenți care au ajung în semifinala Ferma – Un nou început!

Citește și

VIDEO | Dezbaterea „EU contez, EU votez”: 5 candidați la europarlamentare au discutat despre fonduri europene, justiție, mari proiecte, prezența la vot. „Pe oameni nu-i interesează ordonanțele, ci WC-ul din curtea școlii”

Close
Închide
  Close