Mergi direct la conținut »
Diana Bișinicu, noi detalii despre problemele de sănătate pe care le are. "Am chisturi și la sâni, am și o tumoră beningă la sânul drept"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Bișinicu, noi detalii despre problemele de sănătate pe care le are. "Am chisturi și la sâni, am și o tumoră beningă la sânul drept"

Diana Bișinicu, noi detalii despre problemele de sănătate pe care le are. „Am chisturi și la sâni, am și o tumoră beningă la sânul drept”

Cântăreața Diana Bișinicu a dat noi detalii despre problemele de ănătate pe care le are. Pe lângă sindromul ovarelor polichistice, artista a explicat că are chisturi și la sâni și o tumoră beningă la sânul drept.

De Dana Aramă,

La emisiunea „Răi da’ buni”, Diana Bișinicu a explicat cu ce probleme de sănătate se confruntă.

„Mie nu-mi place să mă plâng. Nu-mi place să atrag în jurul meu energii negative… Eu am sindromul ovarelor polichistice. După ce am născut-o pe Riana, ovarele mele au devenit pline de chisturi. Am chisturi şi la sâni, am şi o tumoră benignă la sânul drept. Trebuie să am grijă, dar nu mă plâng. Eu le iau aşa cum vin.

Am grijă, într-adevăr… trei zile pe lună am dureri îngrozitoare încât nu mă pot mişca din pat. Lună de lună, extra. Trebuie să mă operez, însă operaţia… Îi spun mamei sau soţului meu, dar aşa să zic… asta este.. Ovarele polichistice sunt la anumite femei. Şi înainte, în clasa a VIII-a, am avut un chist. Practic, aşa m-am născut, cu aceste ovare. Mai rău este că s-a ajuns şi la sân”, a declarat Diana Bişinicu.


Citește și:

 

GSP: Seism în economia românească! Telekom negociază împărțirea între Orange și RCS

 
 
Close
Închide
  Close