MENIU CAUTĂ
29 Sep. 2017 22:21

Prezența lui Dima Trofim de la Lala Band la Vocea României a provocat scântei între Tudor Chirilă și Smiley

Distribuie

Dima Trofim, cunoscut publicului din România pentru că a făcut parte din trupa fenomen LaLa Band, s-a întors la Pro Tv, de această dată pentru a participa la Vocea Românie. Dima a cântat din spatele cortinei și a întors două scaune, pe Smiley și Loredana.

Devenit celebru în 2011, când Pro TV a difuzat serialul 'Pariu cu viața', Dima care are acum 28 de ani, le-a povestit concurenților că a încercat și altceva în viață, a intrat în afaceri, dar acum vrea să se întoarcă în muzică.

Smiley i-a oferit o carieră muzicală, așa cum au acum unii colegi ai săi din LaLa Band la HaHaHa Production.

Încercând să-l convingă, Smiley i-a spus că: „Nu te-am mai văzut de când s-a terminat LaLa Band, deși lucrez și cu Sore, și cu Liviu Teodorescu și mă întreb de ce nu faci pasul evident pe care ar trebui să-l faci. Lasă-mă să te ajut să nu calci strâmb'

Tudor Chirilă s-a luat repede de Smiley: „Iarăși vii cu chestia asta din afara concursului. Faptul că ai putea să-l ajuți să facă o carieră e în afara concursului. Vino cu alte argumente decât astea'. Răspunsul lui Smiley a fost că: „Eu i-am spus că lucrez deja cu oameni de la La La Band care au succes'. Chirilă a continuat contrele spunând că: „Lucrurile astea se pot întâmpla și după terminarea concursului. Dar ce faci tu ca să-ți vină în echipă? Ce îi oferi? Viitorul sau niște skills-uri? Care sunt îndemânările tale de antrenor'.

Argumentele lui Smiley au părut să-l convingă totuși pe Dima deoarece a ales să meargă în echipa acestuia mai departe.

Dima Trofim Gheorghiţă, născut la Chișinău, a participat prima dată în 2008 la showul Fabrica de Staruri' din Chișinău, apoi a devenit celebru în 'Pariu cu viața'. În 2013, a fost la Dansez pentru tine', în 2015, la Ferma vedetelor', iar în 2016 a trecut şi la concurenţă, la Te cunosc de undeva'.


Citește și: INTERCEPTĂRI/ Numele lui Puya apare în dosarul manelistului Dani Mocanu. Figurează în discuția unor persoane despre achiziția de droguri


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii