Mergi direct la conținut »
Din ce a făcut primii bani Ionuț Sugacevschi, antrenorul Războinicilor de la Exatlon. "Am furat de acasă și l-am vândut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Din ce a făcut primii bani Ionuț Sugacevschi, antrenorul Războinicilor de la Exatlon. "Am furat de acasă și l-am vândut"

Din ce a făcut primii bani Ionuț Sugacevschi, antrenorul Războinicilor de la Exatlon. „Am furat de acasă și l-am vândut”

Ionuț Sugacevschi, antrenorul echipei Războinicilor de la emisiunea Exatlon România, a dezvăluit din ce a făcut primii săi bani.

De Dana Aramă,

 

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului Exatlon România, de la Kanal D, i-a luat la întrebări pe concurenții din cel de-al doilea sezon al competiției, dar și pe cei doi antrenori ai echipelor, Giani Kiriță și Ionuț Sugacevschi, cel cunoscut publicului larg drept Jaguarul.

Aceștia au fost întrebați din ce și-au câștigat primii bani.

Ionuț Sugacevschi, antrenorul echipei Războinicilor în acest sezon și finalist al competiției în primul sezon, a mărturisit că a furat un magnetofon de acasă, pe care ulterior l-a vândut.

„Am furat un magnetofon de acasă şi l-am vândut”, a povestit Ionuţ Jaguarul.

„De mic copil am muncit la o fermă, culegeam cireşe, caise prune. Din banii câştigaţi mi-am luat blugi, o cămaşă şi o pereche de ghete de fotbal. După care am lăsat ferma şi am lucrat în construcţii, adică făceam mortar”, a dezvăluit și Giani Kiriță, antrenorul echipei Faimoșilor.

Citește și: Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

 

Close
Închide
  Close