De Livia Lixandru,

Tavi Clonda este un tătic responsabil și are grijă ca mereu fetele sale, Iris și Victoria, să fie fericite. Gabriela Cristea se consideră o femeie norocoasă pentru care are un soț care o ajută și o iubește necondiționat.

„Eu sunt un soţ şi un tată responsabil, dar câteodată mă ia Gabi din somn şi mă ceartă. Zice „iubire, nu i-ai dat siropelul fetiţei, ai uitat să faci aia şi cealaltă’.

Eu sunt somnoros şi mai vreau să dorm, iar ea vorbeşte lângă mine. Evident că Gabi are dreptate, dar ştiţi cum e, se mai enervează omul. Eu bodogăn puţin şi îmi trece”, a spus Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a dat de greu cu copiii

Acum Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda sunt părinții fericiți a două fetițe minunate – Victoria (2 ani) și Iris (8 luni) -, care sunt tot ce și-au visat. La 45 de ani să fii mama a doi copii mici și, în egală măsură, să te achiți cu brio și de sarcinile profesionale nu e ușor deloc, însă Gabriela Cristea reușește…

Într-o postare pe contul ei de socializare, unde își ține fani la curent cu viața ei personală, Gabriela Cristea a făcut o confesiune neașteptată și, paradoxal, plină de umor:

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei
Recomandări

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei

„Jucat cu fetele, plâns fetele, alinat, baie Victoria cu spălat pe păr, plâns cu muci de la spălatul pe păr, joacă în prosop, uscat pe păr și plâns iară cu muci, consolat, alergat în pielea goală prin toată casa, îmbrăcat într-un târziu, vreau papă, nu vreau papă, vreau suzi, nu vreau suzi de câte zece ori fiecare, așezat în pat plus cei 100 de pupicei.

S-a liniștit, dar nu vrea să doarmă. Repet figura și cu Iris ca să fie totul complet. În plus, alăptat mult, mult… și asta este faţa mea când am terminat și mă simt sfârșită’, a povestit cu năduf vedeta.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Costurile uriașe pe care le au părinții copiilor cu autism. Psiholog: ”Majoritatea nu își permit costurile terapiei”. Un nou caz de madic care nu își poate echivala studiile

Polițiștii din Brașov au reușit să o găsească pe femeia care a locuit timp de trei luni într-un cort montat la marginea pădurii din Brașov

Alte obstacole în calea medicilor care vor să lucreze în România. Un chirurg român pregătit în Franța și Belgia așteaptă de un an și jumătate să-i fie recunoscute studiile!

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială