Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > DJ Wanda s-a căsătorit în urmă cu o lună și deja i-a schimbat stilul de viață soțului ei. Ce l-a pus să facă în fiecare zi

DJ Wanda s-a căsătorit în urmă cu o lună și deja i-a schimbat stilul de viață soțului ei. Ce l-a pus să facă în fiecare zi

DJ Wanda i-a schimbat complet stilul de viață soțului ei. Australianul Karl Katavich a devenit dependent de sală odată ce a început să se antreneze cu soția lui celebră și a reușit astfel să slăbească 10 kilograme în ultimele luni.

De Livia Lixandru,

Pasionată de sport și de un stil de viață sănătos, DJ Wanda a găsit răbdarea necesară să își atragă încet-încet soțul în sala de fitness și, pentru a fi sigură că acesta nu chiulește, s-a oferit să îi fie antrenor personal.

Astfel se face că, de câteva luni, cei doi merg la sală împreună, aproape zilnic, și trag de fiare și aleargă pe bandă unul lângă celălalt.

Karl a repectat programul recomandat de vedetă, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate prea mult. În ultimele luni, Karl a reușit să dea jos 10 kilograme.

„Karl a făcut sport mulți ani, însă în ultima perioadă a devenit foarte ocupat cu munca de birou și nu și-a mai făcut timp să ajungă la sală. Eu sunt depedentă de mișcare și am un stil de viață sănătos, mai ales după problemele mele de sănătate din urmă cu doi ani, așa că m-am ambiționat să am grijă de el. I-am făcut abonament la sală și mergem împreună în fiecare dimineață.

De multe ori, sunt antrenorul lui personal, pentru că știu ce este eficient, dar, mai ales, ș ice îi face plăcere.  Se întâmplă ca, de multe ori, să mă motiveze el să fiu și mai activă. Formăm o echipă și în sala de fitness, nu doar în viata de zi cu zi. Karl a slăbit 10 kilograme în ultimele luni și am ajuns astfel să schimbăm aproape toată garderoba”, a DJ Wanda pentru Libertatea.

Cand nu ajung la sală, cei doi aleargă în parcurile din Londra, orașul în care locuiesc.

„Ne place miscarea in aer liber și, de cel puțin două ori pe săptămână, ieșim la alergat dimineața. Facem în jur de 6-8 kilometri într-un parc aproape de casă. Când nu ajungem nici să alergăm, ne plimbăm pe străzi. Trebuie să facem 10.000 de pași pe zi. Acesta este scopul nostru, setat pe telefon”, continuă DJ Wanda

Close
Închide
  Close