Mergi direct la conținut »
Doctorul Cristian Andrei, cuvinte grele la adresa lui Giani Kiriță. "Dacă deschide gura se duce în groapă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Doctorul Cristian Andrei, cuvinte grele la adresa lui Giani Kiriță. "Dacă deschide gura se duce în groapă"

Doctorul Cristian Andrei, cuvinte grele la adresa lui Giani Kiriță. „Dacă deschide gura se duce în groapă”

Doctorul Cristian Andrei și-a spus părerea despre comportamentul pe care Giani Kiriță îl are în cadrul celui de-al doilea sezon al concursului Exatlon România, unde este antrenor al echipei Faimoșilor.

De Dana Aramă,

După ce în primul sezon de la Exatlon România a fost concurent, în cel de-al doilea sezon Giani Kiriță a revenit în Republica Dominicană în calitate de antrenor al echipei Faimoșilor. Giani Kiriță este mai tot timpul nemulțumit de echipa sa și a stârnit tot felul de discuții.

Doctorul Cristian Andrei a fost invitat la emisiunea Fan Arena, de la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre comportamentul lui Giani Kiriță.


„În momentul în care există un eşec, nu trebuie să vorbeşti despre asta pentru că îl bagi în subconştientul omului. (…) Din moment ce ai unii care se bucură şi alţii care sunt trişti, ai o echipă înfrântă. Se simte atmosfera contraproductivă. Tu când vii ca lider şi vorbeşti numai despre tine… Există o tactică, aceea de a motiva prin opoziţie. Dacă ai fost crescut de tatăl tau prin bătăi şi te-ai ambiţionat să demonstrezi că o să reuşeşti. Dar tactica asta funcţionează doar unu la unu”, a menționat doctorul Cristian Andrei.

„Napoleon era lider prin faptul că se făcea iubit. Giani trebuia să se facă iubit, nu să înceapă cu reproşurile. Apoi arăţi şi când e bine şi când e rău, eşti echitabil. În al doilea rând nu te temi de nimeni. În al treilea rând, eşti o persoană pozitivă şi echilibrată şi nu te pui pe tine pe primul loc, îi laşi pe ceilalţi să te pună pe primul loc. Giani e lider prin acţiune, nu prin vorbă. Dacă deschide gura se duce în groapă. A fost o abordare nefericită, cineva trebuia să îi spună „Du-te şi arată-le cum, nu le spune!””, a adăugat el.

Citește și: VIDEO/ Şedinţa solemnă de Centenar, marcată de parlamentari cu jocuri pe telefon, poze şi muzică în căşti. Reacţia unui senator filmat distrându-se: „Aşa, şi?”

 

Close
Închide
  Close