Mergi direct la conținut »
Dorina Chiriac, fosta parteneră de viață a lui Florin Piersic Junior, se confesează. "Avea să afle că n-a prezentat cu o ciudată care vomită-n colțuri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Dorina Chiriac, fosta parteneră de viață a lui Florin Piersic Junior, se confesează. "Avea să afle că n-a prezentat cu o ciudată care vomită-n colțuri"

Dorina Chiriac, fosta parteneră de viață a lui Florin Piersic Junior, se confesează. „Avea să afle că n-a prezentat cu o ciudată care vomită-n colțuri”

Dorina Chiriac, fosta parteneră de viață a lui Florin Piersic Junior, se confesează. Actrița a vorbit despre momentul în care a rămas însărcinată.

De Dana Aramă,

Florin Piersic Junior a format un cuplu cu actrița Dorina Chiriac, din relația lor venind pe lume o fetiță pe nume Sonia.

Fiul cel mare al legendarului actor Florin Piersic mai are un băiețel, Sasha,din relația cu actuala lui iubită, Andreea.

Fosta parteneră de viață a fiului cel mare al marelui actor Florin Piersic și-a amintit de momentul în care a prezentat, gravidă, Festivalul de la Mamaia, din 2005, alături de Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi.

Dorina Chiriac, fosta parteneră de viață a lui Florin Piersic Junior, se confesează. „Nimeni nu știa”

În momentul în care a prezentat festivalul, Dorina Chiriac aflase de o lună că este însărcinată.

„Mamaia 2005 :) fotografie dragă.
Am prezentat o ediție încă frumoasă a festivalului de muzică uşoară(?). Îmi este dragă amintirea unui mai mult decât perfecționist Dan Teodorescu. Frumos mi-a fost. Deşi acuma văd în poză că pe ecran în scenă se-arată 40°C în aer. :)) şi nimeni nu ştia că aveam de o lună cel mai frumos motiv să nu pot ține în stomac nici zeama de lămâie pe care mi-o picura pe limbă în culise un viitor tătic îngrijorat de starea viitoarei mame, eu.
  Oaşteptam pe lume pe ființa care avea să-mi schimbe viața la 33 de ani.
Acum în martie aştept să se-mplinească pe 20 cei 11 ani de Sonia. în fiecare an iubirea ei provoacă echinocțiul de primăvară, echilibrul, trezirea. viața mea.

La câteva luni de la fotografia asta avea să afle Dan că nu a prezentat Mamaia c-o ciudată care vomită-n colțuri la orişice miros. A prezentat cu o ciudată absolut normală. :)) Bună primăvara!”, a povestit actrița.

„Mie îmi e foarte dragă amintirea unei mai mult decât perfecte Dorina. Și am considerat întotdeauna că ești absolut sclipitor de ciudată! :)”, a completat dan teodorescu, colegul ei de prezentare de la acea vreme.

 
 
Close
Închide