Mergi direct la conținut »
Dorința Adrianei Bahmuțeanu de Sfântul Nicolae. "Câți oameni geniali au stat cuminți într-o bancă la școală și câți au fost altoiți pe nedrept?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Dorința Adrianei Bahmuțeanu de Sfântul Nicolae. „Câți oameni geniali au stat cuminți într-o bancă la școală și câți au fost altoiți pe nedrept?”

Vedeta de televiziune Adriana Bahmuțeanu a spus care este dorința pe care o are de Sfântul Nicolae.

De Dana Aramă,

 

De Moș Nicolae, Adriana Bahmuțeanu a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

„De Moș Niculae îmi doresc să dispară povestea cu nuielușa adusă de un bătrân răutăcios care altoiește copiii ce nu sunt cuminți. De fapt, ce înseamna copil „cuminte”? Și de ce un copil mai năzdravan ar trebui articulat cu o nuia usturătoare? Mi-aș dori un Moș Nicolae care să dea premii copiilor inteligenți și creativi, chiar și celor neastâmpărați care mai fac câte o boacănă!

Câți omeni geniali au stat „cuminți” într-o bancă, la școală, și câți au fost altoiți pe nedrept, fiindcă nu se conformau??? Ia gândiți-vă!!!
Hai, La Mulți Ani sărbătoriților și bucurați-vă de ceea ce aveți!!!!”, a mențoionat Adriana Bahmuțeanu în mediul online.

Sfântul Nicolae este serbat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-catolică, pe 6 decembrie. Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor, în special al celor săraci, dar şi al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemăritate şi al celor acuzaţi pe nedrept. Sfântul Nicolae este cel de la care a pornit tradiția oferirii de cadouri.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

Close
Închide
  Close