La începutul anului 2018, Dragoș Bucur părăsea România, împreună cu toată familia, pentru noi provocări pe partea de actorie.

După circa un an petrecut la Amsterdam, actorul s-a întors în țară și, implicit, la „Visuri la cheie”. Despre revenirea la emisiune a vorbit actorul într-un interviu pentru Pro TV.

„Au fost mai multe lucruri care s-au unit. Am luat decizia să plec și, după ce lucrurile mi s-au liniștit, mi-am făcut nebuniile, s-a ivit oportunitatea de a mă întoarce la Visuri. S-a nimerit ca Ulici, Corneliu Ulici, să plece, iar eu să mă pot întoarce. A fost un complex de împrejurări. S-au întors și colegii mei, Omid și Alina, și trebuie să recunosc că și ăsta a fost un suport în decizia de a mă întoarce”, a declarat Dragoș Bucur.

„E o chestie pe care am mai spus-o, dar tot s-ar putea să sune ciudat. Emisiunea asta nu aduce nimic nou, și eu cred că asta e o calitate a ei. Adică, pe același format, pe aceeași structură, pe care oamenii deja o cunosc foarte bine și știu la ce să se aștepte, conținutul este de fiecare dată altul. Suntem mai mulți, dar n-aș putea spune că arhitecții sau eu, prezentatorul, suntem cei care formăm cu adevărat emisiunea. Ea e formată de oamenii cărora noi le refacem casele, de poveștile lor. Iar aceste povești, deși structura emisiunii e aceeași, n-ai cum să pui semnul egal între poveștile lor. Vin cu emoții, cu story-uri rupte din filme, cu modele de urmat”, a mai spus el.

Dragoș Bucur este un cunoscut actor din țara noastră. Dragoș Bucur formează una dintre cele mai frumoase familii alături de cântăreața Dana Nălbaru. Cuplul are trei copii, doi biologici: Sofia și Kadri, și unul înfiat – Roxana.

Citeşte şi:

Dragoș Bucur nu s-a întors la TV din rațiuni financiare. „Am trecut de perioada când făceam proiecte doar pentru bani”

Dragoș Bucur le-a devenit șef lui Andi Vasluianu și lui Dan Bordeianu. I-a angajat profesori la școala lui de actorie

Copiii nu-i calcă pe urme lui Dragoș Bucur! Fata cea mare trage către fotografie, mezinul vrea să fie om de știință!

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor