MENIU CAUTĂ
08 Iul. 2017 19:24

Drama din familia lui Carmen Șerban. „Are vreo 10-12 operații”

Distribuie

Carmen Șerban este mai mereu cu zâmbetul pe buze, însă în spatele zâmbetului ei se ascunde multă suferință.

Carmen Șerban, care a făcut și facultate și master, este una dintre cele mai cunoscute artiste de muzică de petrecere de la noi din țară.

Artista este mereu zâmbitoare și plină de viață, însă în ceea ce privește viața sa personală, vedeta a trăit adevărate drame. Una dintre acestea este legată de tatăl ei, Gheorghe Șerban, care are paralizie de gradul 1.

Despre problemele părintelui său a vorbit Carmen șerban în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars.

”Tata are paralizie de gradul 1, foarte grav. Are vreo 10-12 operaţii. Noi ne bucurăm că reuşim să îl ţinem chiar şi în scaun cu rotile, cu beţe. Merg foarte des la el”, a declarat cântăreața.


Te-ar putea interesa și: „Iar când noi nu vom mai fi…” Trupa IRIS se destramă!


Adevăratul motiv pentru care a slăbit

 

Carmen Șerban, care a avut și ea probleme de sănătate,  a explicat de ce a slăbit în ultima vreme: s-a consumat foarte mult și astfel a dat scăpat de kilogramele în plus.

”Şi eu am fost răcită. Eu aveam probleme cu sistemul imunitar. Acum nu mai răcesc chiar atât de puternic… Merg foarte des la biserică. Sunt mai liniştită de când merg constant. Eu am mai mulţi duhovnici…

Nu am ţinut dietă, m-am consumat puţin şi asta a determinat să slăbesc. Nu am ţinut nicio dietă. Nu mănânc pâine. Eu nu sunt fană paste făinoase. Mănânc foarte multe fructe, legume”, a mărturisit Carmen Șerban.


Citește și: Simona Halep și-a răsplătit familia cu vârf și îndesat! A umplut două străzi cu vile!  


 

Citește mai multe despre Carmen Șerban, operatii, paralizie și tata pe Libertatea.

Comentarii