MENIU CAUTĂ

Drama din viața Dianei Dumitrescu. Tatăl ei și-a pierdut ambele picioare

Distribuie

Diana Dumitrescu a vorbit despre o situație mai puțin știută din familia ei. Tatăl său suferă de diabet și și-a pierdut ambele picioare.

Diana Dumitrescu, care își dorește foarte mult un copil, este mereu cu zâmbetul pe buze, dar în spatele acestuia se ascund multe lucruri dureroase în ceea ce privește familia artistei.

Într-o emisiune de televiziune, Diana Dumitrescu a vorbit despre suferința tatălui ei. Acesta are diabet și și-a pierdut ambele picioare.

„Tata are diabet şi şi-a pierdut ambele picioare. Eram singura care a plecat de acasă, de curând au plecat şi fraţii mei. Tata m-a ascultat şi l-am dus la spital. Când a ieşit din sala de operaţie m-a chemat pe mine, nu pe mama. Ştie că sunt mai puternică decât ea (n.r. mama vedetei). Sunt un om bun, dar pot să fiu şi rece.

Situaţia este de aşa natură. Uneori, când simt că nu mai pot, încep să plâng şi chiar plâng încontinuu. M-am întrebat de ce nu s-a vindecat operaţia tatălui meu”, a povestit Diana Dumitrescu, care recunoaște că este o fire temperamentală.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Citește mai multe despre boala, Diabet, Drama, suferinta și tata pe Libertatea.

Comentarii