MENIU CAUTĂ
, de Geo Berciu

După ce a fost surprinsă în ipostaze apropiate de fostul soţ, Andreea Marin LĂMUREŞTE RELAŢIA ei cu Ştefan Bănică!

Distribuie

După ce în presă au apărut diverse materiale care speculau o împăcare între Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior, fosta prezentatoarea a încercat să lămurească lucrurile. „Nu cred că ne-a văzut cineva sărutându-ne, noi nu ne exteriorizăm niciodată aşa. Suntem doar doi părinţi responsabili, avem o relaţie bună”, a spus Andreea Marin la „Happy Hour”.
Ea a mai precizat că sărbătorile pascale le-au petrecut ca o familie, „împreună cu Ştefan şi cu cei doi copii ai noştri”. Totuşi, acest lucru nu înseamnă că cei doi şi-au reluat poveste de iubire. „Eu şi Ştefan nu vorbim în public despre ceea ce facem. Încerc să reţin din căsnicie şi lucrurile minunate pe care le-am făcut împreună.

Caut să îmi protejez copilul şi relaţia cu tatăl lui. Noi avem un respect unul pentru altul. Avem  grijă unul faţă de altul atunci când e nevoie de ea”, a mai spus aceasta.
Fosta prezentatoare tv nu a ascuns niciodată faptul că a rămas cu fostul ei soţ într-o relaţie mai mult decât decentă, ira deciziile în ceea ce o priveşte pe Violeta sunt luate de comun acord. Andreea Marin s-a arătat chiar dispusă să-şi lase fiica să apară în videoclipurile tatălui, mai ales că şi aceasta are anumite înclinaţii artistice. „Violeta moşteneşte ceva din talentul lui. Cântă la pian, dansează… Nu-i văd prea departe pe cei doi copii de cariera tatălui”, a mai dezvăluit fosta „Zână”.
Andreea Marin și Ștefan Bănică sunt un cuplu neobișnuit pentru peisajul mediatic din România: au reușit să divorțeze fără scandal, situație rar întâlnită la noi. Dincolo de calitățile umane ale protagoniștilor, se pare că un alt motiv care a dus la această „performanță” a fost și copilul cuplului, Violeta.

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Comentarii