Mergi direct la conținut »
Durere fără margini în familia fotbalistului Daniel Bălașa. Fiul său cel mic a murit la vârsta de 5 ani și jumătate!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Durere fără margini în familia fotbalistului Daniel Bălașa. Fiul său cel mic a murit la vârsta de 5 ani și jumătate!

Fotbalistul Daniel Bălașa trece prin momente extrem de grele, după ce fiul său, Alin, s-a stins din viață în dimineața zilei de joi. Micuțului îi fusese descoperită o tumoră, în urmă cu aproximativ doi ani de zile, care însă se micșorase în urma tratamentului.

De Ana Maria Păsat,

Fotbalistul Daniel Bălașa trece prin momente extrem de grele. Fiul său, Alin, s-a stins din viață în dimineața zilei de joi. Micuțului îi fusese descoperită o tumoră, în urmă cu aproximativ doi ani de zile, care însă se micșorase în urma tratamentului.

 

Fotbalistul și antrenorul echipei doljene, CSO Filiași, a sperat până în ultima clipă că fiul său va învinge lupta cu boala. Micuțul în vârstă de cinci ani și jumătate era un copil vesel. Iar în spatele zâmbetului său nimeni nu bănuia că suferă de o boală gravă. Daniel Bălașa a ținut ascunsă de ochii lumii drama sa. La fel și lupta pe care el și soția lui, Delia, o duceau de mai bine de doi ani pentru însănătoșirea fiului lor cel mic. Sportivul s-a folosit de toate economiile puse de-o parte de-a lungul carierei sale. A refuzat să apeleze la ajutorul financiar al cunoscuților.

Alin a trecut prin mai multe spitale. Părinții l-au adus mai întâi la Istanbul. A ajuns apoi la Fundeni. Acolo unde de altfel acesta își și aniversa împlinirea a patru anișori, în luna februarie 2017. Tumora se micșorase. Băiețelul avea un program obișnuit cu al celorlalți copii de vârsta lui. Mergea chiar și la grădiniță. Era un copil jucăuș și plin de viață. În dimineața zilei de joi, micuțul s-a stins însă, sub privirile neputincioase ale părinților săi.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Voia să fie fotbalist!

Daniel Bălașa, fost jucător la FC Argeș, Astra Giurgiu, FC Brașov, Universitatea Craiova și Zimbru Chișinău, echipa cu care a evoluat și în cupele europene,  mai are un băiat mai mare, în vârstă de 9 ani, împliniți recent. Dari, cum îi zic părinții, își iubea nespus de mult frățiorul, care spera că va ajunge fotbalist, când va fi mare, la fel ca și tatăl său.

CITEȘTE ȘI:

Ștucan: „Elena Udrea a fost reținută exact în față la Starbucks, locul ei preferat din San Jose”

Close
Închide
  Close