Mergi direct la conținut »
E pregătită să-l părăsească pe Velea! Alt bărbat o scoate pe Antonia la export
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

E pregătită să-l părăsească pe Velea! Alt bărbat o scoate pe Antonia la export

După ce Inna și-a luat zborul și bifează concerte peste concerte peste hotare, echipa care-o manageriază o va promova și pe Antonia după același model.

De Ana Maria Păsat,

 

 

Fostul iubit și încă managerul Innei, Lucian Ștefan, are deja o altă muză care să-l inspire. Asta, după ce bruneta și-a luat zborul peste hotare și în doar câțiva ani a devenit cea mai ”internațională” artistă de la noi. Se știe doar că Inna bifează concerte în toată lumea și nu o face oricum, ci pe bani frumoși. În echipa care-o manageriază mai există însă alte artiste cu potențial, iar Lucian știe că ”are balta pește”. Astfel că, următoarea artistă ce va fi promovată după modelul Inna este chiar buna prietenă a acesteia, nimeni alta decât Antonia.

lucian stefan

Lucian Ștefan

Prima ”haltă”, Germania

 

Prima oprire pentru ea va fi Germania, la Hamburg, acolo unde aceasta va susține un concert, la sfârșitul lunii martie. Vor urma apoi și alte ”deplasări” și, încet, încet, ieșiri și dincolo de Ocean. Ceea ce presupune că frumușica Antonia va fi nevoită să-l lase cam mult timp singur pe Alex Velea, dar și pe Dominique, în cazul în care-și va dori să atingă standardele la care a ajuns Inna.

Close
Închide
  Close