MENIU CAUTĂ
08 Mai. 2015 11:49 , de Madalina Ciodaru Burada

Ea este SINGURA SOȚIE pe care a avut-o Cotabiță! Cine e femeia care i-a dăruit trei copii | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Cei doi s-au cunoscut la Craiova și au petrecut 19 ani frumoși, dar și-au dat seama apoi că dincolo de sentimente între ei sunt diferențe peste care nu pot trece. ”La două-trei luni după ce ne-am cunoscut ne-am și logodit, apoi am tras de ea vreo trei ani s-o conving să facem și pasul următor și, după aceea, ne-am căsătorit; de când ne-am cunoscut și până ne-am despărțit au trecut 19 ani”, a declarat Cotabiță, acum ceva vreme, pentru revista Tango. El nu a mai vrut să audă apoi de căsătorie.
Cei doi au trei fete, Eliza, Aela și Milena, toate trei cu diverse aptitudini artistice, dar care au ales cariere care nu au nici o legătură cu muzica. Cântărețul a devenit bunic la începutul lunii februarie. Fiica lui cea mare, Aela, în vârstă de 33 de ani, a adus pe lume un băieţel frumos şi sănătos.
Cunoscutul cântăreţ Gabriel Cotabiţă (59 de ani) a fost găsit în stare de inconştienţă la o sală de fitness din incinta hotelului Hilton din Capitală.
Medicii de pe SMURD au fost chemaţi imediat şi l-au resuscitat timp de 40 de minute, după ce artistul ar fi intrat în stop cardiorespirator. Solistul a fost apoi transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Cotabiţă se află cum în stare critică şi respiră doar cu ajutorul aparatelor.
 

Comentarii