Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ela Crăciun, ședință foto de colecție alături de familia ei

Ela Crăciun, ședință foto de colecție alături de familia ei

Ela Crăciun a sărbătorit recent ziua de naștere a băiețelului ei. Micuțul Nicholas a împlinit 5 luni, ocazie cu care mama lui a realizat o superbă ședință foto de familie. Vedeta TV apare în cadre memorabile alături de cei dragi.

Îmbrăcați elegant și radiind de bucurie, cei patru transmit în fotografii sentimentul unei familii unite, armonioase, pentru care momentele petrecute împreună sunt cele mai prețioase. Cuminte și odihnit după un somn liniștitor, purtând un costumaș dichisit, micuțul Nicholas pare obișnuit cu camera foto și pozează relaxat și curios de ce se întâmplă în jurul lui, fiind tot timpul răsfățat de mama lui cu îmbrățișări.

Frații lui mai mari, Alex (13 ani) și Alesia (7 ani), completează cadrele zâmbind bucuroși și oferindu-i mamei lor un coș cu flori de primăvară.

La rândul său, Ela Crăciun impresionează prin eleganța vestimentară cu care și-a obișnuit deja publicul, și radiază de fericire alături de cele mai importante persoane din viața sa. „Familia este, pentru mine, este locul unde îmi găsesc liniștea și unde mă încarc cu energie bună. Am trei copii născuți la 6-7 ani distanță, fiecare cu personalitatea lui, de care sunt extrem de mândră. Sunt frumoși și sănătoși și trăim cu toții în armonie. Bineînțeles, nu este ușor cu trei copii, mai ales acum, când am și un băiețel de cinci luni, însă poți ajunge la un echilibru dacă înveți să ai răbdare și să îi tratezi pe toți cu egalitate și multă iubire și întelegere”, declară Ela Crăciun. Ela Crăciun este prezentatoarea emisiunii „Numai de bine” și unul din cei mai de succes bloggeri din România.

Citește și

VIDEO | Candidaţii PSD la europarlamentare, faţă în faţă cu electoratul fidel: „Crema noastră, mândria noastră!”. Pensionari şi elevi de liceu, aduşi să susţină cu aplauze partidul

 

 

Close
Închide
  Close