De Daria Maria Diaconu,

Relaţia Elenei Băsescu cu Tomată a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fiicei lui Traian Băsescu.

Potrivit sursei menționate, fiica fostului preşedinte al României a mers singură la botezul fetiței Elenei Udrea. Relația Elenei Băsescu cu Tomată s-ar fi terminat în urmă cu aproximativ o lună.

Mai mult decât atât, cea mai recentă fotografie în care cei doi apar împreună a fost postată de Elena Băsescu pe Instagram în luna iunie.

Nu se știe care a fost motivul despărțirii.

Elena Băsescu și Cătălin au preferat să păstreze discreția în ceea ce privește separarea lor. După despărțire, fetița celor doi a rămas în grija mamei.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu – Sofia și Traian.

Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.

Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Copiii tinerilor crescuți între România și Spania: „Cei care se vor naște aici n-o să mai fie români”

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații