Mergi direct la conținut »
Elena Băsescu, super sexy la un botez. Apariție spectaculoasă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Băsescu, super sexy la un botez. Apariție spectaculoasă

Elena Băsescu, super sexy la un botez. Apariție spectaculoasă

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, a participat la un botez în weekend. Bruneta a avut o apariție spectaculoasă alături de partenerul ei de viață.

De Dana Aramă,

În weekend-ul care a trecut, mezina ex-președintelui României, Traian Băsescu, a participat la botezul unui băiețel.

La eveniment, Elena Băsescu a fost însoțită de actualul ei partener de viață, Cătălin Tomată.

Elena Băsescu a fost o apariție extrem de sexy. Aceasta a purtat o rochie din dantelă de culoare roșie, care i-a venit perfect pe silueta impecabilă. Ținuta respectivă este o creație proprie a brunetei.

Partenerul de viață al Elenei Băsescu a ales un costum bleumarin, la care a asortat o cămașă roz pal și o cravată în nuanțe de mov și bleumarin.

Printre invitații la botezul respectiv s-a aflat și vedeta de televiziune Lili sandu, care a purtat o rochie scurtă, de culoare verde, care i-a venit foarte bine.

Elena Băsescu, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, are doi copii din căsătoria cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian. Mariajul Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a terminat în septembrie 2016, după patru ani de căsătorie. În data de 14 octombrie anul trecut, Elena Băsescu a botezat-o pe fiica sa cea mică, Anastasia. Anastasia este al treilea copil al Elenei Băsescu și primul pe care îl are cu Cătălin Tomată.


Citește și:

Cazul fetei dispărute: procurorul îi asigură pe părinți că fata e în viață, dar mama și tatăl spun că cel care profită e doar chirurgul, principalul suspect!

Close
Închide
  Close