Mergi direct la conținut »
Elena Merișoreanu, declarații zguduitoare la căpătâiul Ionelei Prodan. "Mi-a spus: chiar nu vreau să mor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Merișoreanu, declarații zguduitoare la căpătâiul Ionelei Prodan. "Mi-a spus: chiar nu vreau să mor"

Elena Merișoreanu, declarații zguduitoare la căpătâiul Ionelei Prodan. „Mi-a spus: chiar nu vreau să mor”

Elena Merișoreanu a fost prezentă la căpătâiul Ionelei Prodan, imediat ce trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

De Dana Aramă,

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani.

Trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală, acolo unde a fost prezentă și una dintre colegele ei de breaslă și buna sa prietenă, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu.

„O colegă atât de dragă, timp de 45 de ani. Hainele erau alese. Ea a știut, totuși, și-a văzut sfârșitul, atâta timp cât le avea pregătitre. E atât de frumoasă. Am fost colege la rapsodia Română, am fost la căsătoria ei, cu Tănase. Mi-aduc aminte că eram în turneu în Moldova și era gravidă cu Anamaria. Era gravidă și se cocoța în copaci după corcodușe. I-am spus atunci Papalici și de atunci…

Nu cred că a murit, ea trăiește prin vorba ei blândă și frumoasă. Nu am lipsit de la evenimentele importante din viața ei. regret enorm de mult. Mă suna dimineața… Am încurajat-o. Anei i-am spus să o întărească Dumnezeu. Ionela Prodan a fost pasărea care își aduna puii lângă ea.

Păcat… că nu mai e printre noi, dar va rămâne prin cântecele ei. Ultima oară i-am spus că se face bine și mergem i-ar în turneu. Mi-a spus: „Lenuța, chiar nu vreau să mor”. Dumnezeu să o ierte”, a declarat Elena Merișoreanu, cu lacrimi în ochi.

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan va fi înmormântată joi, 19 aprilie.


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

 
 
Close
Închide
  Close