Mergi direct la conținut »
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Acesta este de culoare albă Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Acesta este de culoare albă

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Acesta este de culoare albă

Sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretei de muzică populară Ionela prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

De Dana Aramă,

La capela Cimitirului Bellu din Capitală a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al interpretei de muzică populară Ionela Prodan, care a încetat din viață luni, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. Cântăreața de muzică populară era internată la Spitalul Elias din Capitală de mai bine de o lună și a fost răpusă de o boală cruntă.

Ionela Prodan va fi înmormântată joi, 19 aprilie 2017. Artista va fi înmormântată într-un sicriu de culoare albă.

„Cei ce vor să-și ia rămân bun de la mama mea Ionela Prodan o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti ), joi 19 aprilie, ora 12.00. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant”, a anunțat Anamaria prodan, fiica regretatei artiste.

La capela Cimitirului Bellu din Capitală a fost prezentă și impresara Anamaria Prodan, care, de altfel, a fost nelipsită de lângă mama ei pe durata spitalizării acesteia. Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru și cu ochelari fumurii la ochi, Anamaria prodan este devastată de durere și de suferința provocată de moartea mamei sale.

La Cimitirul Bellu au fost prezenți zeci de oameni care au admirat-o pe Ionela Prodan și care au venit marți cu flori, pentru a le depune la căpătâiul regretatei artiste.


Citește și: EXCLUSIV / INTERVIU cu jurnalistul care a filmat primele zile ale războiului din Siria: ,,Crimele vor continua încă zece ani”


 

Close
Închide
  Close