Mergi direct la conținut »
Elena Merișoreanu, la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan. Artista și-a visat fosta colegă
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elena Merișoreanu, la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan. Artista și-a visat fosta colegă

Elena Merișoreanu, la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan. Artista și-a visat fosta colegă

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a fost prezentă la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan. Artista a dezvăluit cum a visat-o pe regretata ei colegă de breaslă.

De Dana Aramă,

Elena Merișoreanu a fost foarte bună prietenă cu Ionela Prodan. Moartea acesteia a îndurerat-o profund pe Elena Merișoreanu, care sâmbătă, 12 mai, a fost prezentă la parastasul fostei sale colege de breaslă, organizat la Cimitirul Bellu din capitală de Anamaria prodan.

Elena Meroșoreanu a făcut declarații pentru postul de televiziune Antena Stars. interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a visat-o pe Ionela Prodan.

„Sunt foarte tristă, se spune că sufletul părăseşte pământul şi va urca la ceruri. Ea ne-a lăsat o mare zestre a folclorului românesc. Să îi fie odihna uşoară. Fetele sunt sfâşiate de durere că şi-au pierdut mama. Greu vor trece peste pierderea mamei lor.

Anamaria este puternică, vrea să pară puternică, dar nu e puternică în faţa pierderii mamei ei.

Am visat-o pe Ionela Prodan şi m-a întrebat de ce umblu îmbrăcată în negru şi a spus: „când o fi vremea, să vii aici, că e foarte bine””, a declarat Elena Merișoreanu la emisiunea Star Matinal.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață în data de 16 aprilie. Avea 70 de ani și a fost răpusă de o cumplită boală la pancreas. Ionela Prodan a fost înmormântată în ziua de 19 aprilie la Cimitirul Bellu din Capitală. Anamaria Prodan a decis să facă pomana în data de 12 mai, deși 40 de zile de la moartea Ionelei Prodan se împlinesc în ziua de 26 mai. Însă, la data aceea, vedeta nu se afla în țară.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Close
Închide
  Close