MENIU CAUTĂ
23 Oct. 2013 10:06 , de Dana Aramă

Ellie White şi Viky Red lansează imnul îndrăgostiţilor! Sunt „vânzători de lumină”! | FOTO

Distribuie

Piesa înregistrată în limba română a fost descrisă de cei care au ascultat-o în premieră drept un nou imn al îndrăgostiţilor mulţumită liniei melodice şi a versurilor cu mesaj puternic de iubire, versuri ce pot fi cu uşurinţă folosite de îndrăgostiţi ca mesaje de amor.
„Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cântat până acum. Versurile sunt încărcate de mesaje în care se vor regăsi toţi cei care iubesc, indiferent de vârsta lor, iar aceştia trebuie să ştie că dragostea este lumina care ne ghidează în viaţă, indiferent de greutăţile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a cânta împreună”, declară Ellie White.
Muzica noului single a fost compusă chiar de Viky Red, versurile sunt semnate de Călin Goia de la Voltaj, iar producţia piesei a fost realizată de Viky Red împreuna cu Alex Cotoi.
„După „Miroase a dragoste de-o vară” am simţit nevoia să vin cu o melodie despre dragostea adevărată. Sunt un tip sentimental, îmi place să iubesc şi să cânt despre iubire. Am pus mult suflet în ‚Vânzător de lumină’, tocmai pentru că mi-am dorit ca această compoziţie să ilustreze cât mai bine trăirile unui om îndrăgostit. Mă bucură colaborarea cu Ellie White şi consider că este esenţial ca ascultătorii să şi citească iubirea, nu doar să o asculte”, declară Viky Red.
Ellie White este una din cele mai apreciate voci din industria muzicală românească, iar premii precum Best Female (Romanian Top Hit), premiul pentru cel mai bun cântec în limba română (Festivalul Mangalia) şi nominalizarea la categoria Best New Act din cadrul RMA confirmă succesul de care se bucură în cariera ei solo.
Ellie White face parte din echipa noului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde în fiecare ediţie intră în pielea diverşilor artişti autohtoni sau internaţionali demonstrând talentul artistic cu care a fost înzestrată.

Citeşte şi:

Problemele cu nunta o afectează mai mult decât crede! Ellie White a leşinat înainte de filmări!

După 6 ani de relaţie şi un copil, Ellie White şi iubitul ei sunt la UN PAS DE DESPĂRŢIRE! Vezi PĂREREA EI despre SEPARARE!

Ellie White a concediat şase bone în şapte luni: „Micuţul plângea şi ele stăteau la televizor”

 
 

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii