MENIU CAUTĂ
18 Apr. 2013 08:41 , de Simona Josan

Ellie White, silueta de vis după naștere grație medicinei tradiționale chinezești! Vezi cum a dat jos 8 kilograme în 14 săptămâni!

Distribuie

La sfatul unui nutriționist, Ellie White a reușit să slăbească 8 kilograme în doar 14 săptămâni consumând fructe goji și ceai de ghimbir.
Pentru Ellie White fiecare zi începe acum cu nectar de goji și iaurt cu fructe goji, iar între masa de prânz și masa de seară cântăreață ia o gustare ce include doar fructe goji uscate. Ellie White nu a agreat niciodată pastilele de slăbit.
„Sunt de părere că pastilele de slăbit îți fac bine pe moment, însă efectele negative le resimți abia atunci când nu le mai iei. La sfatul unui medic specialist am inclus în alimentația mea fructele goji, care se găsesc acum și la noi. Beneficiile acestui fruct au fost descoperite de chinezi în urmă cu 2000 de ani, iar goji sunt considerate ca fiind cel mai bun antioxidant natural. Aceste fructe reduc nivelul glocozei din sânge, ajută la topirea grăsimilor și reglează toate funcțiile organismului. Îmi încep ziua cu nectar de goji, consumat pe stomacul gol, iar apoi masa de dimineața consta în iaurt degresat și fructe goji”, declara Ellie White.
Noul regim de viață a început să dea rezultate după doar câteva săptămâni, cântăreața fiind extrem de încântată de noile sale forme.
„Slăbești natural, iar primele rezultate se văd abia dupa 10 zile. Am reușit ca acum să am chiar mai puțin cu un kilogram decât atunci când am rămas însărcinată. Am slăbit, natural și fără efort, 8 kilograme în 14 săptămâni. Beneficiile se văd și asupra pielii și a părului”, a explicat Ellie.
Artista își datorează forma de invidiat și ceaiului de ghimbir, pe care îl bea în fiecare seară înainte de culcare.
„După ce îl adorm pe Mihăiță obișnuiesc să-mi fac ceai cu ghimbir proaspăt. Ghimbirul arde grăsimile, iar astfel nu risc să mă îngraș, chiar dacă am avut o cina mai bogată în calorii”, a adăugat cântăreața.

Citește mai multe despre Ellie White pe Libertatea.

Comentarii