Mergi direct la conținut »
Elton John a sărbătorit împlinirea a 70 de ani cu o gală caritabilă. Zeci de staruri i-au fost alături
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Elton John a sărbătorit împlinirea a 70 de ani cu o gală caritabilă. Zeci de staruri i-au fost alături

Elton John a sărbătorit împlinirea a 70 de ani cu o gală caritabilă. Zeci de staruri i-au fost alături

Cântărețul britanic Elton John a împlinit, sâmbătă, 70 de ani, iar pentru a sărbători a organizat o gală caritabilă la care au participat zeci de staruri. Heidi Klum, Sharon și Kelly Osbourn sau Katy Perry au fost câteva dintre vedetele care au paticipat la petrecerea organizată la RED Studios Hollywood în Los Angeles.

Heidi Klum într-o rochie albă la gala caritabilă organizată de Elton John

Elton John și-a sărbătorit ziua de naștere cu stil, înconjurat de o mulțime de prieteni celebri. Evenimentul de la RED Studios Hollywood din Los Angeles, a fost o gală caritabilă, de strângere de fonduri pentru Fundația Elton John, care luptă împotriva SIDA.

Kelly Osbourne și mama sa Sharon Osbourne participă la gala organizată de Elton John

Înainte de a merge la petrecere,  artistul a sărbătorit acasă, alături de fiii săi Elijah și Zachary și soțul său David Furnish și a postat pe Instagram o fotografie alături de mesajul ”Aniversare binecuvântată” .

Atmosfera la petrecere  a fost întreținută de Lady Gaga, Stevie Wonder și Ryan Adams. Pe lângă aceștia, la gală au participat vedete precum Katy Perry, Heidi Klum, Rob Lowe, Sharon Osbourne și fiica sa Kelly sau Ryan Phillippe. La eveniment au luat parte și mai multe cupluri gay, precum Billie Jean King și soția sa Ilana Kloss, Neil Patrick Harris și David Burtka sau Tom Ford și soțul său Richard Buckley.

Tom Ford și Richard Buckley au participat la gala organizată de Elton John

Close
Închide
  Close