De Alexandra Ariciu,

Va fi înmormântat la Cimitirul Bellu

Cei peste 22 ani de căsnicie s-au scurs tihnit – aveau grijă de Alun şi de Lizuca, doi câini, şi îşi amenajaseră o grădină de relaxare pe terasa blocului din Capitală în care locuiau.
Curiozităţi despre mariajul lor au încercat mulţi să afle, însă a răzbit doar atât: “Catrinel duce greul căsniciei”, declara Emil Hossu despre organizarea treburilor în casă. Dragostea şi echilibrul lor se vedeau doar dincolo de rolurile pe care le interpretau. “Doi pe o bancă”, una din piesele de suflet în care jucau împreună, a fost parcă predestinată, spectacolul terminându-se de fiecare dată cu ropote de aplauze.
De acum încolo însă, nu vor mai fi doi pe o bancă. Maestrul Emil Hossu a plecat dintre noi subit miercuri seară, înainte de începerea spectacolului în care trebuia să joace cu soţia sa. Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus astăzi, între orele 12.00 şi 18.00, la Teatrul Nottara şi va fi înmormântat mâine, la ora 14.00, la Cimitirul Bellu din Capitală.

Fiul lui Emil Hossu: «Înainte de repetiţii era bine»

Dan, fiul lui Emil Hossu, susoeine că tatăl său nu ar fi făcut un stop cardiac, ci ar fi murit din cauza hipertensiunii arteriale. “Am vorbit cu el la ora 15.00, era bine, se pregătea de repetioeii. Apoi… Nu învinovăoeim pe cei de la SMURD sau pe altcineva. Vreau doar să spun că tata a murit de hipertensiune arterială, nu din cauza vreunui infarct. Şi mai vreau să spun că presa a greşit când a spus că ultimele cuvinte ale lui au fost «Te iubesc, Catrinel», pentru că nu este adevărat ”, a declarat Dan, în exclusivitate, pentru Libertatea.

Actorul era cardiac

După autopsie, directorul Institutului de Medicină Legală (IML) Mina Minovici a confirmat că Emil Hossu suferea de o afecţiune cardiacă. “Este vorba de tromboză coronariană acută cu obstrucţia completă a coronarei stângi, chiar la origine, survenită pe fondul unei ateromatoze coronariene avansate şi favorizate de prezenţa unei anomalii coronariene congenitale la nivelul LAD (artera descendentă anterioară)”, a spus Dan Dermengiu, directorul IML. Cu alte cuvinte, actorul era cardiac cronic.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism