Mergi direct la conținut »
Ester Peony pleacă la Eurovision cu tatăl ei și cu o mătușă: “Mama nu poate să vină la Tel Aviv”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ester Peony pleacă la Eurovision cu tatăl ei și cu o mătușă: “Mama nu poate să vină la Tel Aviv”

Ester Alexandra Crețu - Ester Peony, pe numele său de scenă - decolează duminică, 5 mai, spre Tel Aviv, oraș care găzduiește competiția muzicală Eurovision anul acesta. Pe lângă echipa de la TVR care o va însoți, artista vrea aproape și câțiva membri ai familiei.

De Andreea Romaniuc Archip,

România intră în concurs pe 16 mai, în a doua semifinală, când Ester, voce, Alex, la chitară, plus două fete pe post de backing vocals și doi dansatori se vor strădui să facă o figură bună pe scena de la Tel Aviv. Artista susține că nu are vreun obiect pe post de talisman.

Ester Peony pleacă la Eurovision cu tatăl ei și cu o mătușă

Ester Alexandra Crețu decolează duminică, 5 mai, spre Tel Aviv

“Sunt credincioasă, cred în Dumnezeu. Chiar și în finala națională, înainte să intru pe scenă m-am adunat, nu mai conta restul și mi-am spus o mică rugăciune acolo. Cred în Dumnezeu, cred că există acea forță care ne veghează și e cu noi mereu, indiferent de religie. Nu port nimic după mine, doar un gând pozitiv. Mereu mă gândesc că totul o să fie bine, încerc să gândesc pozitiv ca să nu atrag energiile negative asupra mea. Iubesc foarte mult pisicile, am două acasă, Grizon și Juicy, și cumva și ele, în procent de 60-70%, mă ajută”, a declarat, pentru Libertatea, Ester Peony.

S-a pregătit cu Crina Mardare

Piesa “On a Sunday” a fost desemnată de juriu și public să ajungă în competiția muzicală europeană. În toată această perioadă, artista a luat lecții de canto de la Crina Mardare. Prin urmare, e pregătită pentru Eurovision, unde îi vor fi alături și câțiva membri din familie.

“O să vină tatăl meu și o mătușă de-a mea și probabil o să mai vedem cum facem. Mama nu poate să vină, deși și-ar fi dorit. A venit în finala națională de la noi. Și atunci era copleșită de emoții, începuse să plângă. Abia aștept să ajung la Tel Aviv, să văd, în sfârșit, acea scenă mare. Vreau să transmit dincolo de TV și sper că publicul o să rezoneze cu mine”, ne-a mai spus reprezentanta României la Eurovision.

Foto: Dumitru Angelescu


Citește și:

Reporterii Libertatea au surprins primele imagini cu casele distruse de tornada din Drajna! Cel puțin 14 gospodării afectate de fenomenul meteo extrem

Close
Închide
  Close