Superbul fotomodel ceh, în vârstă de 44 de ani, și afaceristul italian au împreună trei băieți: George (9 ani), Philipe (6 ani) și Edward (3 ani), iar după 15 ani de relație Eva a acceptat, în sfârșit, să-și oficializeze relația, deși a declarat în nenumărate rânduri că nu este un mare fan al căsătoriilor.

Eva Herzigova s-a logodit la 44 de ani, după 15 ani de relație

„Nu sunt un fan al căsătoriilor. O relație se bazează pe evoluție, iar căsătoria oprește pregresia iubirii. Sunt o femei foarte independentă și îmi place singurătatea. De fapt, sunt ca o pisică. Îmi place să fiu mângăiată, dar, de asemenea, trebuie să plec departe și apoi să vin înapoi”, a declarat Eva, în 2002, imediat după ce a început să aibă o relație cu Marsiaj.

 Eva Herzigova și Gregorio Marsiaj , la Festivalul de la Cannes

Eva Herzigova și Gregorio Marsiaj

Herzigova a mai fost măritată timp de doi ani cu Tico Torres, toboșarul lui Bon Jovi, din 1996 până în 1998, și după divorț a jurat că nu se va mai mărita niciodată. Cu toate acestea, se pare că superba blonda s-a răzgândit și a făcut marele anunț joi pe o rețea de socializare.

 

Ea a publicat o fotografie cu Gregorio şi unul dintre băieţi însoţită de mesajul „Tu ești alesul” și a pus hastag-ul logodită. Multe publicații scriau că Eva și Gregorio, care este cu patru  ani mai mic decât fotomodelul, s-au căsătorit, în mare secret, înainte să devină părinți, însă lucrurile nu au stat deloc așa, cei doi hotărându-se abia acum să facă marele pas.

You are the one! ❤#engaged

O postare distribuită de Eva Herzigova (@evaherzigova) pe

 

 

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.