Mergi direct la conținut »
Eva Longoria, operată de urgență la Cannes! Actrița a făcut o criză de apendicită
Entertainment Libertatea > Entertainment > Eva Longoria, operată de urgență la Cannes! Actrița a făcut o criză de apendicită

Eva Longoria, operată de urgență la Cannes! Actrița a făcut o criză de apendicită

Momente dificile pentru celebra actriță Eva Longoria, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes. După ce a acuzat dureri abdominale, vedeta a fost operată de urgență de apendicită.

De Dana Aramă,

Actrița americană Eva Longoria, în vârstă de 44 de ani, s-a simțit rău duminică. Vedeta din serialul de mare succes „Neveste disperate” a venit la Festivalul de Film de la Cannes cu două zile înainte de începerea acestuia. Ea urma să prezinte filmul „Dora and the Lost City of Gold”.

Actrița a acuzat dureri abdominale, motiv pentru care echipa care o însoțea a chemat un medic la hotelul Martinez, unde era cazată vedeta. În urma controlului medical, s-a descoperit că vedeta avea apendicită. A fost transportată de urgență la spital, unde a fost operată în aceeași zi.

Potrivit publicației Closer, Eva Longoria se recuperează bine după intervenția chirurgicală suferită.

FOTO: Northfoto


Citește și:

Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”

 

Close
Închide
  Close