Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Anca Pandrea a petrecut o vacanță inedită cu Miron Cozma. ”Da, am cerut bani pe la mese!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Anca Pandrea a petrecut o vacanță inedită cu Miron Cozma. ”Da, am cerut bani pe la mese!”

EXCLUSIV | Anca Pandrea a petrecut o vacanță inedită cu Miron Cozma. ”Da, am cerut bani pe la mese!”

Anca Pandrea i-a devenit foarte apropiată lui Miron Cozma. Actriţa și-a petrecut vacanța alături de acesta și de gașca lor de prieteni.

De Ana Maria Păsat,

De la decesul lui Iurie Darie (în noiembrie, 2012), Anca Pandrea n-a mai fost în vacanță. Actrița refuza de fiecare dată să părăsească Bucureștiul, în ciuda insistențelor amicelor sale.

Chiar dacă timpul trecut nu a reușit să vindece rănile provocate de pierderea celei mai dragi persoane din viața sa, Anca Pandrea a acceptat, în cele din urmă, și o ieșire de câteva zile, departe de casă. Cel care a reușit să o convingă a fost nimeni altul decât Miron Cozma. La două luni de când fostul lider al minerilor, Miron Cozma, îi călca pragul casei, pentru a o duce la un eveniment sportiv, acesta a invitat-o într-o minivacanță de câteva zile pe meleaguri oltenești. Anca Pandrea și Miron Cozma, împreună cu mai mulți prieteni, s-au cazat la Corabia și au vizitat Mănăstirea Plăviceni, acolo unde se află o parte din moaștele lui Mihai cel Viteaz și Sfânt.

”Nu mai fusesem plecată de când Iura nu mai este. Am stat la Corabia, dar înainte ne-am oprit la Sprâncenata. Miron Cozma îi anunțase că venim și am fost așteptați cu pește și saramură. Ne-am continuat drumul, iar a doua zi am ajuns la mânăstirea Plăviceni, unde moaștele lui Mihai cel Viteaz și Sfânt au fost scoase afară, în prezența mai multor preoți din mai multe localități. Apoi, 50-60 de femei au făcut toată noaptea sarmale de post, în foi de viță. Seara am încheiat-o la un prieten de-ai lui Miron”, a povestit Anca Pandrea pentru Libertatea.

Și-a donat toți banii din geantă!

După ce a participat la cina dată de amicul lui Cozma și a ascultat muzica artiștilor care le-au cântat, Anca Pandrea a mers din masă în masă pentru a le cere celor prezenți să doneze bani pentru biserică! Înaintea acestora, actrița își dăduse, în același scop, toată suma pe care o avea în geantă (700 de lei).

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

”M-am dus la ei și le-am zis să dea bani nu doar pentru muzică, ci și pentru biserică. I-am strâns eu și apoi i-am dat starețului. M-am dus cu mâna întinsă la fiecare masă și nu m-am mișcat de lângă ei până nu au dat și pentru biserică”, a mai povestit actrița.

S-a aruncat în piscină

Anca Pandrea nu a ascuns nici faptul că, în aceeași seară, a sărit în piscina din incintă, să facă baie. ”Eu dacă văd apă, acolo sunt. M-am aruncat în piscină la ora 22”, a adăugat aceasta. Actrița a mai spus și că i-a dus starețului o fotografie cu ea și cu Iurie Darie, pe care acesta a pus-o la altar, pentru ca oamenii să se roage pentru ei.


Reacția Mariei Constantin, după ce soțul ei a spus totul despre relația lor, a venit la doar câteva minute. “ Când românii se…”

Close
Închide
  Close