MENIU CAUTĂ
, de Ana Maria Păsat

EXCLUSIV/ Anca Pandrea s-a dus la doctor pentru că ”a trimis-o Iura”. ”Apoi mi s-a părut mai vesel în poză”

Distribuie

În curând, se vor împlini cinci ani de când Iurie Darie s-a stins din viață. Anca Pandrea trece din nou prin momente grele și se pregătește de pe acum de pomană.

Abia ce-și mai revenise puțin, convinsă fiind de apropiați că viața merge mai departe, iar acum actrița o ia de la capăt.

Anca Pandrea i-a făcut parastas lui Iurie Draie

Anca Pandrea trece din nou prin momente grele. Asta pentru că, pe 9 noiembrie, se vor împlini cinci ani de când Iura al ei a plecat de lângă ea. Acea zi, în care nu s-a dezlipit de lângă bărbatul pe care l-a iubit, o va marca toată viața. Anca a început deja pregătirile pentru pomană. Ca-n fiecare an, ea va merge din nou la mormântul actorului, unde va împărți și îi va aprinde o lumânare.

”Mai e puțin și se apropie ziua în care a murit Iura. Plâng încontinuu, nu-mi vine să cred că se fac cinci ani. Mă ocup deja de pomană”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Spune că el a trimis-o la doctor

Artista mai spune că nu-l mai visează prea des, dar că a rămas în continuare conectată cu el.

”Simt când e supărat, când ceva nu-i convine. Nu vrea să mă vadă supărată și bolnavă. De aceea m-am dus la doctor, recent, așa mi-a zis el. Apoi mi s-a părut mai vesel în poză”, a adăugat aceasta.

Tot timpul, Anca Pandrea a susținut că, de la moartea partenerului său, între ei a existat acea legătură, dincolo de moarte, tocmai pentru că s-au iubit atât de mult.  Actrița a dezvăluit și că nu a renunțat la ideea de a-i face o expoziție cu toate lucrările sale de artă.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Cătălin Măruță a dezvăluit cum se împart treburile în familie și ce au de gând cu al treilea copil

 

Comentarii