Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Andreea Tonciu, în pragul disperării? Se mărită peste o săptămână, dar nu are verighete!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Andreea Tonciu, în pragul disperării? Se mărită peste o săptămână, dar nu are verighete!

EXCLUSIV/ Andreea Tonciu, în pragul disperării? Se mărită peste o săptămână, dar nu are verighete!

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, vor ajunge weekendul viitor în fața altarului, după ce în februarie și-au oficializat relația, la acea vreme bruneta fiind însărcinată.

De Petre Dobrescu,

Din luna iunie, Andreea Tonciu experimentează rolul de mămică pentru Rebeca, fetița care i-a completat familia. Bruneta și soțul ei au decis ca pe 4 septembrie să facă 2 evenimente într-unul, respectiv nuntă și botez la pachet. Proaspăta mămică și-a ales ținutele pe care le va etala în ziua cea mare, a stabilit restaurantul, meniul, lista artiștilor care vor anima petrecerea, asigurându-se că totul va decurge conform planului și că dorințele ei se vor împlini pe bandă rulantă.

Andreea Tonciu este nehotărâtă

Deși aparent stă bine cu pregătirile, Andreea Tonciu a ajuns să se streseze foarte tare, pentru că ea și soțul ei nu au încă verighete. Potrivit unor surse din anturajul ei, bruneta a vizionat până în prezent mai multe modele de bijuterii, însă nu a luat o decizie finală.

Andreea Tonciu nunta

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu s-au casatorit civil in februarie

Fosta asistentă TV a recunoscut că i-a rămas gândul la o pereche de verighete, al căror preț este destul de piperat, respectiv 18.000 lei. Deși a trecut pragul mai multor magazine în căutarea simbolurilor ideale pentru căsătoria religioasă, Andreea nu a fost deloc mulțumită de oferta de pe piață, ea găsind tot felul de pretexte bijuteriilor și reușind, se pare, să streseze oamenii din preajma ei. Cum numărătoarea inversă a început și până la nuntă mai e doar o săptămână, bruneta este destul de panicată și zilele acestea trebuie să se hotărască dacă va face o investiție mai serioasă sau dacă se va orienta totuși spre un model de inele mai accesibil, renunțând astfel la fițe.

Citește și: Andreea Tonciu şi-a ales rochia de mireasă. Se mărită pe 4 septembrie

 
 
Close
Închide
  Close