De Clara Vacaru,

Ultimul an a fost plin de evenimente pentru Andreea Tonciu. La începutul lunii februarie, pe când era însărcinată în cinci luni, bruneta şi Daniel Niculescu au spus „Da” în faţa ofiţerului de la Starea Civilă, iar în iunie au devenit părinţii unei fetiţe.

Seria evenimentelor din viaţa fostei asistene nu se opreşte însă aici. Pe 4 septembrie, Tonciu urmează să aibă se căsătorească şi religios, ea fiind acum în febra pregătirilor pentru nuntă. Joi, ea a fost la o probă pentru rochia de mireasă, ocazie cu care le-a dezvăluit prietenilor de pe Facebook şi modelul ales.

Spre mirarea multora, rochia de mireasă nu este una foarte decoltată, modelul ales de Tonciu fiind unul foarte „cuminte”.

andreea tonciu

Tot pe 4 septembrie, Andreea Tonciu şi soţul ei o vor boteza şi pe micuţa Rebecca, la aceeaşi biserică unde se vor cununa.

Andreea Tonciu s-a cuminţit în ultimul an

De când se iubeşte cu Daniel Niculescu, viaţa Andreei Tonciu s-a schimbat enorm. Bruneta a rărit foarte mult apariţiile la TV, dar şi pe cele de la evenimente, preferând să-şi petreacă timpul mai mult cu familia.

În plus, Tonciu a şi avut o sarcină dificilă, care a tinut-o în pat în ultimele luni. Din acest motiv, ea nu a fost prezentă nici la botezul Isabelei, fiica bunei ei prietene Sânziana Buruiană.

 

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani
GSP.RO

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani