Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ A refuzat banii lui Vincenzo! Antonia nu mai vrea decât divorțul, nu și pensia de întreținere de la soțul italian
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ A refuzat banii lui Vincenzo! Antonia nu mai vrea decât divorțul, nu și pensia de întreținere de la soțul italian

Antonia numără deja zilele care au mai rămas până când va putea fi divorțată și oficial. Artista nu vrea sub nicio formă să apeleze la legile italiene, potrivit cărora soțul ar fi obligat să-i plătească fostei partenere pensie de întreținere până când aceasta s-ar recăsători.

De Ana Maria Păsat,

antonia

Conturile lui Vincenzo Castellano s-ar fi putut subția considerabil în urma divorțului său de Antonia. Asta pentru că, potrivit legislației italiene, el ar fi putut fi obligat să-i plătească fostei soții o pensie de întreținere pe viață sau până în momentul în care aceasta s-ar recăsători. Artista a refuzat însă categoric acest lucru și, tot ceea ce-și dorește ea în acest moment este să divorțeze cât mai repede. ”Ar fi fost o posibilitate să solicităm această pensie, era dreptul ei. Nu se va întâmpla însă acest lucru, Antonia nu vrea așa ceva”, a declarat pentru Libertatea avocatul artistei, Ioan Todan.

Două săptămâni până la divorț

Unul pentru motivele pentru care vedeta nu a făcut acest demers îl constituie și faptul că în planurile sale intră și căsătoria sa cu Alex Velea, tatăl băiețelului său, Dominic. Apărătorul Antoniei a mai spus că în sfârșit, veștile care vin din Italia sunt cât se poate de bune. ”Cred că în două săptămâni se va termina totul, așa am fost anunțați, că ancheta socială ar fi în curs de finalizare, urmând să primim actele necesare la notar în cât mai scurt timp, la următorul termen, din luna martie”, a adăugat acesta.

Close
Închide
  Close