Înlocuirea Gabrielei Cristea cu Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine” de la Kanal D nu poate fi decât cel mult o intenție a celor care se ocupă de refreșarea grilei postului turcesc, în condițiile în care cea care ar trebui să preia frâiele show-ului nu are nici cea mai vaga idee despre asta. ”Eu una nu știu nimic despre asta! De azi dimineață mă sună lumea și mă felicită pentru ceva ce eu nu cunosc. Și, fie vorba între noi, am atâta treabă și sunt atât de ocupată cu afacerea mea, încât nici nu știu dacă aș avea timp să fac asta”, a fost prima reacție a Biancăi Drăgușanu, contactată de ziarul Libertatea.

N-o avea ea timp pentru un contract în televiziune dar umblă vorba că negociază cu trei posturi, cele mai importante de pe piața media din România. Sursele noastre ne spun că Bianca a avut discuții destul de avansate cu cei de la Pro TV, cu Antena 1, care pregătește formate noi, dar și cu turcii de la Kanal D, unde iubitul ei, Victor Slav tocmai și-a reluat activitatea de prezentator TV. Se pare însă că negocierile nu s-au referit nicicum la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, ci la proiecte noi. Una peste alta, în niciunul dintre cele trei cazuri, Bianca nu a vorbit despre participări sezoniere sau rol de invitat, lucruri pe care nu și le mai dorește.

Înlocuirea Gabrielei Cristea cu Bianca Drăgușanu. Cristea nu poate fi concediată

În ceea ce o privește pe Gabriela Cristea, ar fi greu de crezut că se poate discuta despre o concediere a ei dat fiind că este însărcinată în 6 luni.